Jak připravit tu nejlepší česnečku: O výrazné vůni a chuti rozhoduje vývar a správný moment přidání česneku
Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
10 foto Hodnocení 2× Co je srnčí hřbet? Nejde o zvěřinu, ale o sladké a slané pokrmy ze speciální formy
7 foto Hodnocení 3× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit formu na beránka, aby se dal dobře vyklopit a přitom se nepoškodil
10 foto Hodnocení 1× Jakou si koupit formu? Někdy stačí jen jedna a upečeme v ní všechno, co chceme
6 foto Hodnocení 5× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
5 foto Hodnocení 1× Kdy vyndat muffiny ze silikonové formy? Okamžitým vyklopením by se mohly srazit
14 foto Hodnocení 17× Kdy vyklopit bábovku z formy? Přinášíme praktické tipy, jak bábovku nepoškodit
11 foto Hodnocení 10× Jak vyndat bábovku ze silikonové formy? Poradíme, jak pracovat s tímto materiálem
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
8 foto Matějská pouť začíná: Zavzpomínejte, jak vypadaly řetízkáče, žužu a střelnice před lety, za dob socialismu