Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Masovou směsí plněná cuketa zapečená se sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Dana Steinhauser 60 min
První republika s Kristinou: Luxusní sýrový koláč jen z 5 surovin je hotový raz dva, nestojí jmění a chutná všem
Červené zelí se slaninou, jablky a odvařovaným octem Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 jan.alois 90 min
Které houby se nejlépe hodí na sušení? Sázkou na jistotu jsou hřiby, ale chybu neuděláte ani s liškami či křemenáči