Pomazánka z mletého masa

Suroviny

200 g mletého vepřového masa (libového, nejlépe z kýty)
1 cibule
3 stroužky česneku
3 lžíce dobrého kečupu nebo 2 lžíce protlaku
1 malá červená paprika nebo kapie
lžíce oleje
2-3 lžíce majonézy
sůl
pepř
koření (co máte rádi)
oregano
sušená bazalka
jarní cibulka
pažitka na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji.

  2. Přidáme maso, nakrájenou papriku a mícháme, aby se maso oddělilo.

  3. Podlijeme trochou vody, kečupem, přidáme koření a dusíme doměkka a do vyvaření tekutiny.

  4. Necháme vychladnout.

  5. Poté přidáme majonézu, dochutíme a ponorným mixérem vyšleháme dohladka.

  6. Necháme odležet a mažeme na jednohubky nebo chlebíčky. Sypeme cibulkou nebo pažitkou.

Komentáře k receptu Pomazánka z mletého masa

Tématické fráze: pomazanka z masa pomazánka z mletého hovězího masa pomazánka z vařeného mletého masa pomazánka z mletého pečeného masa pomazánka z vepřového mletého masa pomazánka z mletého vepřového masa masová pomazánka z mletého masa pomazanka z vařeného z mletého masa pikantní pomazanka z mletého masa pomazánka s mletého vepřového masa pomazanka z mleteho vareneho veproveho masa pomazanka z peceneho mletého masa recepty z mletého masa pomazánky mleté maso s paprikou pomazánky z masa mleté maso recepty topinková pomazánka zmleteho masa pomazanka z vareneho hovězího z mletého masa pomazanka z vepřoveho z mletého masa pomazánka s masa