Zapečené gnocchi se zelím kyselým

mika59 Kuchařka: mika59

Bramborová jídla 11 názorů

Suroviny

500 g gnocchi
500 g kysaného zelí
150 g uzeniny (na kostičky)
150 ml smetany
1 cibule
2 řapíky celeru
olej nebo sádlo
sůl
pepř
špetka cukru
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přihodíme uzeninu, opečeme a přisypeme zelí a nakrájený celer. Chvíli opékáme a dochutíme. Nakonec promícháme s nevařenými noky a předěláme do zapékací misky. Zalijeme smetanou a zapékáme do zlaté barvy a do křupava.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 749 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené gnocchi se zelím kyselým

Tématické fráze: gnocchi se zelim gnocchi se zelím a uzeným zapečené noky se zelím gnočchi recept gnocchi s uzeným a zelím noky se zelím a uzeným recepty s kyselým zelím zapečené gnochi se zelí pecept na gnotchi se zelím gnocchi s uzenym a se zelím zapečené gnochi se zelím zapečené noky se zelím a klobásou gnocchi se zelím a slaninou noky s kyselým zelím gnocci se zelím noky se zelím recept gnocchi se zelim recept s kyselým zelím gnochi se zelím gnocchi s uzenym a zeli