uvařila 22. 1. 2010 22:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2010 22:56
voda, bobkový list, koření nové koření, pepř, mouka hladká, hrášek sterilovaný, lusky fazolové, brambory, mléko kondenzované, ocet
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník podle našeho videoreceptu hravě zvládne i začátečník. S nasekanými ořechy chutná božsky
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na sběr a využití jarních léčivých bylinek: Jitrocel je dobrý na dýchací cesty, popenec na trávení