Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 939 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,53 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá lusková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANV1
Moje poznámka
Bílá lusková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANV1
Nejnovější recepty
Falešné halušky s brynzou
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohové nanuky s banánem a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Plněné žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené jahodové řezy II
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem
katyvypl před 1 hodinou
Tortilly s jablky
Majka104 před 8 hodinami
Cizrna s medvědím česnekem
uhor13 před 10 hodinami
Litý perník
Noumik před 10 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Jirka_S před 11 hodinami
Křehký jablkový koláč
Fitulka před 13 hodinami
Eintopf s kapustou a uzeným
Fitulka před 13 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
Fitulka před 13 hodinami
Brokolicová polévka
Lucie1001 před 13 hodinami
Moučník s pudinkem a zakysanou smetanou
VeraStranska před 14 hodinami
Tématické fráze:
lusková omačka,
fazolová luskova omáčka,
lusková omáčka recept,
fazolova luskova polevka,
omáčka s fazolovými lusky,
bílá polévka,
luskova polivka,
babiččina polévka z fazolových lusků,
polévka z fazolových lusků,
bílá omáčka s fazolovými lusky,
polévka z lusků,
polévka s fazolovými lusky,
omacka luskova,
omáčka z fazolových lusků,
polévka z bílých fazolových lusků,
bílá fazolková polévka,
bílá fazolová omáčka,
lusková fazolová polevka,
recept na luskovou polevku,
fazolová polévka z lusků
Suroviny:
voda,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
mouka hladká,
hrášek sterilovaný,
lusky fazolové,
brambory,
mléko kondenzované,
ocet
Komentáře (1)