uvařila 5. 4. 2015 13:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 4. 2015 13:38
brambory, mrkev, celer, petrželka, cibule, houby, majoránka, bylinky sušené, bujón zeleninový, kmín drcený, pepř, česnek, olej slunečnicový, mouka hladká, smetana zakysaná
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Guláš je nejlepší, když kuchař připálí cibuli. Nebo ne? Legendy a fakta o populární omáčce
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!