uvařila 5. 5. 2013 10:00
Fáze 2 - přimíchání ostatních surovin a připraveno ke kynutí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2013 10:00
Fáze 2 - přimíchání ostatních surovin a připraveno ke kynutí
voda, kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka hladká, sůl, kmín celý
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Holka u plotny radí: Jak na makovky, které vydrží dlouho vláčné? V tomto receptu mi skvěle funguje obyčejné podmáslí
Martinova kulajda z Prostřena: Originální recept a naše rady pro perfektní výsledek
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky