Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Kukuřičná žebírka aneb Corn ribs jsou hitem internetu. Důležité je správně nařezat kukuřici a dobře ji okořenit
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém
Filet z lososa v listovém těstě na špenátovobramborovém lůžku Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 rebeka 60 min