Krůtí maso ve smetanovo-bazalkové omáčce

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Suroviny 4 porce

300 g kuskusu
1,5 cibule
600 g krůtího/kuřecího masa
sůl
pepř
250 ml smetany ke šlehání
hrst bazalky

Postup přípravy receptu

  1. Kuskus připravíme podle instrukcí na obalu.

  2. Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a po chvíli přidáme opékat osolené a opepřené maso nakrájené na kousky.

  3. Po opečení masa přilijeme smetanu, prohřejeme, případně dochutíme solí a pepřem. Přidáme nadrobno natrhanou bazalku, stáhneme z plamene a můžeme podávat.

Komentáře k receptu Krůtí maso ve smetanovo-bazalkové omáčce

K receptu nejsou žádné komentáře.