uvařila 2. 5. 2014 16:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2014 16:27
čočka červená, brambory, mrkev, cibule, bobkový list, česnek, smetana ke šlehání, mouka hladká, sůl, zázvor mletý, rozmarýn, koření hřebíček, koňak vaječný, klobása pikantní, vývar
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky
Sezónu hrušek je třeba využít na maximum. Malým dětem zavaříme pyré, větším zkusíme dát kombinaci s pečeným masem
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům