uvařila 15. 8. 2012 12:27
Cuketa plněná kořeněným vepřovým masem, přelitá smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 8. 2012 12:27
Cuketa plněná kořeněným vepřovým masem, přelitá smetanou
maso vepřové mleté, smetana, cibule, vejce, šťáva citronová, bazalka čerstvá, estragon, saturejka, majoránka, rozmarýn, yzop, tymián, pepř, kopr, pažitka, libeček, máslo, sůl
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Jak Napoleon živil své vojáky? Museli si vystačit s přídělem tvrdých sucharů, octem a pálenkou
Ty nejsladší a nejlepší rakousko-uherské moučníky: Vanilkou vonící kremeše nebo dokonalý Sachrův dort. Jak na něj?