uvařila 21. 8. 2008 16:26
Děrovaná buchta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2008 16:26
Děrovaná buchta
cukr písek, vejce, mléko, cukr vanilkový, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, tuk hera, cukr moučkový, kakao, mléko, tyčinka ledové kaštany
Přidáno před 24 minutami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Letem jídelním světem: Švédské masové kuličky pochází původně z Turecka. Podle jednoduchého receptu je však zvládne každý
Udělejte si dýňové máslo! Tato dokonalá pomazánka se hodí na palačinky i do těstovin