uvařila 21. 8. 2008 16:30
Naděrovaná buchta před plněním
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2008 16:30
Naděrovaná buchta před plněním
cukr písek, vejce, mléko, cukr vanilkový, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, tuk hera, cukr moučkový, kakao, mléko, tyčinka ledové kaštany
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku
Sýrové bochánky bez kynutí: V báječně křehkých a nadýchaných chuťovkách nesmí chybět výrazný sýr a koření
Holka u plotny radí: Tvarohový závin à la štola zvládneme snadno a chutí nám připomene sváteční moučník