uvařila 13. 8. 2014 09:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 8. 2014 09:59
olej, cukr moučkový, vejce, rum, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, máslo, pudink čokoládový, cukr vanilkový, mléko, žloutek, čokoláda mléčná, banán, cukr moučkový, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Kolik stojí jídlo ve vlaku do Chorvatska: Za řízek v chlebu dáte 45 Kč, za jablečný koláč pouze deset a snídaně i kafe jsou zdarma
Opulentní hostiny starověkého Říma: Dušený papouščí jazyk nebo nadívaný plch se konzumovali vleže
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin