uvařila 25. 12. 2010 18:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 12. 2010 18:05
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, skořice, badyán, kůra pomerančová, mandarinky, pomeranče, rozinky, datle, fíky, rum, mouka hrubá, ořechy vlašské, vejce, cukr, kakao hořké, rum, máslo, ořechy vlašské, cukr moučkový, rum, rozinky, rum, datle, fíky, rum, hmota potahovací, fondant
Přidáno před 41 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek