uvařila 2. 11. 2012 10:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2012 10:59
brambory, mangold, cibule, česnek, slanina gazdovská, sádlo, klobása tokajská, mouka hladká, vejce, parmazán, smetana ke šlehání, feferonka čerstvá, sůl, pepř mletý, koření česnekové kotlety
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Sgroppino – zmrzlina, která má grády. Jak na osvěžující ledový drink s proseccem a vodkou z Benátek?
Jedlé dárky pro dospělé: Likér z ledových kaštanů, netradiční cibulová marmeláda nebo poctivá domácí paštika potěší
První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu