Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
10 potravin, po kterých budeme mít brzy hlad: Pozor na nízkotučné jogurty, bílou rýži, hranolky i chleba
Kuřecí sendvič s karamelizovanou cibulí a pečenou dýní Recept ještě nebyl hodnocen 4,0 Vareniste.cz 30 min