uvařila 20. 11. 2011 17:31
S těstem se velmi dobře pracuje.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2011 17:31
S těstem se velmi dobře pracuje.
mouka polohrubá, cukr moučkový, pyré kaštanové, máslo, žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Hubnete nejen pohybem! Co jíst před tréninkem, co při něm a co po něm?
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet