uvařil 1. 9. 2010 13:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 9. 2010 13:09
houby, cibule, máslo, mléko, mouka hladká, sůl, kmín drcený, pepř, smetana na vaření, knedlík houskový
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Za sbírání hub můžete v Polsku skončit ve vězení, v Německu hrozí pokuta přes milion. Přísná pravidla mají i další evropské země
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech