uvařila 14. 7. 2011 16:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 7. 2011 16:52
šunka, smetana ke šlehání, pomazánkové máslo, želatina, pažitka, kompot broskvový
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Nejlepší masové kuličky jsou ty ze Švédska: Připravte si je podle originálního receptu!
Slaná snídaně na vidličku: Pečená vejce s houbami nebo bramborovou frittatu si zamilujete