uvařila 6. 1. 2013 13:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2013 13:02
maso jelení, jalovec, pepř, rozmarýn, olej, cibule, paprika sušená sladká, víno červené, sádlo, pepř mletý, sůl, brusinky, houby čerstvé, nať petrželová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?