Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso Jelení - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie461 kJ /
110 kcal
Bílkoviny21,00 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,90 g
– nasycené1,63 g
– nenasycené0,89 g
–– mononenasycené0,79 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Guláš z jeleního masa Videorecept

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pořádným guláškem potěšíte hlavně muže, ale věřím, že ani ženy neodmítnou talíř s pořádnou porcí masa a božskou vůní po vínu, bylinkách a divokém koření. Jako přílohu…

suslajda

200 min

Svíčková z jelena

Svíčková z jelena

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na cibulce zpěníme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu. Maso osolíme, prošpikujeme slaninou (já ho nešpikovala), opečeme.Až je maso zatažené. zalijeme vodou…

Jelení ragú

Jelení ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…

Jelení guláš s houbami

Jelení guláš s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina chce trpělivost a preciznost při přípravě. Dochutit maso z jelena s houbami, připravit k němu skvělé karlovarské knedlíky je sice trochu časově náročnější, ale…

Bahula

120 min

Jelení guláš podle Jirky

Jelení guláš podle Jirky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso ze zvěřiny na přípravu guláše marinujeme alespoň 24 hodin ve směsi vody a octa v poměru 5:1 s nakrájenou cibulí a lžičkou plnotučné hořčice a nakrájenou slaninou.Na…

Kostelecké jelení maso

Kostelecké jelení maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na kostičky nakrájené slanině a másle podusíme na větší kusy nakrájenou zeleninu a kolečka cibule. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2…

Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně…

poslirecept

120 min

Jelení guláš (kotlíkový)

Jelení guláš (kotlíkový)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek nadrobno, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a papriku na plátky (proužky).Na rozpáleném sádle opečeme…

Jelení pečeně se závinem

Jelení pečeně se závinem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými…

poslirecept

100 min

Jelení roláda

Jelení roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Játra, slaninu, cibuli umeleme, osolíme, přidáme ostatní koření a žloutek. promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme strouhanku. Odleželé maso odblaníme, vykostíme a…