Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
mirca75 uvařila 7. 3. 2011 14:52 Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování 0 0 Dělání bochánků V. Okomentovat
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo