Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
LuciePe uvařila 5. 1. 2017 12:52 Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory 0 0 Okomentovat
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě
22 foto Rodina rozjela samosběr okurek i hrášku za pár korun: Pole jsme měli vybrané za tři dny, teď frčí česnek, říká mladá farmářka