uvařila 31. 5. 2015 12:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2015 12:05
houby naložené, houby sušené, brambory, vývar zeleninový, cibule, máslo, smetana zakysaná, mouka hladká, mléko, vejce, bobkový list, koření nové koření, sůl, kmín celý, kopr, cukr
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana
Buchtičky se šodó byly dřív luxusním dezertem. Víte, proč se jim říká dukátové?
Retro dezert: Upečte si pařížské rohlíčky jako z cukrárny! Dokonalá kombinace krému a křupavého těsta vás nadchne!