uvařil 23. 11. 2011 15:15
přidáme jablka a dusíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 11. 2011 15:15
přidáme jablka a dusíme
prsa kuřecí, jablko, olej, koření kari, rozmarýn, bujón zeleninový, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Chlupaté koláčky – valašská specialita z brambor nahradí knedlíky. Výborné jsou s jednoduchou povidlovou omáčkou
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění
Stravováním k lepšímu myšlení, paměti a koncentraci