uvařila 17. 3. 2011 13:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2011 13:42
stehno kuřecí, koření provensálské, sůl, šunka schwarzwaldská, hořčice dijonská, cibule, česnek, víno bílé suché, voda, olej olivový
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Zázvorový sirup místo tabletek: Pár kapek do vody jako účinná prevence, v čaji zase zahřeje a pomůže při nachlazení i viróze
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá