uvařil 23. 10. 2021 01:15
Polotovar na hruškové povidlo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 10. 2021 01:15
Polotovar na hruškové povidlo
mouka hladká, kvasnice, cukr, sůl, olej, vejce, mléko, kůra citronová, hruška, koření hřebíček, škrob, cukr, tvaroh, smetana zakysaná
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy