uvařila 22. 6. 2013 21:25
Indické chilli, za cca 40 kč, půl lžička vydá za dvě balení obyčejného chilli a nezanechává pachuť.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 6. 2013 21:25
Indické chilli, za cca 40 kč, půl lžička vydá za dvě balení obyčejného chilli a nezanechává pachuť.
maso mleté mix, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, mrkev, celer, česnek, protlak rajčatový, sádlo, paprika sušená sladká, kmín mletý, cukr, sůl, pepř
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou