uvařila 4. 2. 2012 15:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2012 15:48
játra vepřová, olej olivový, koření provensálské, česnek sušený medvědí, omáčka sojová, pepř mletý, sůl kouřová, rajče sušené v oleji, cibule, česnek
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Sezona dýní je v plném proudu. Přinášíme stručný manuál sklízení, nakupování i skladování této podzimní zeleniny
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule
Turecké manti: Miniaturní taštičky z tenkého těsta se plní masem i bramborami, orientální šmrnc jim dá speciální omáčka