uvařila 9. 3. 2012 22:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 3. 2012 22:34
mouka polohrubá, cukr krystal, vejce, prášek do pečiva, olej, hmota potahovací white icing, aroma, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Španělská studená polévka gazpacho z rajčat příjemně osvěží i ochladí a s přidanými krutony i skvěle zasytí
Trochu jiný pudink: Slavný britský sticky toffee pudink chutná spíš jako vláčná buchta. S karamelem je dokonalý!
Jídelní rozmary slavných: Herec Ewan McGregor sice jí zdravě, ale neodolá britské verzi žemlovky s pořádnou vrstvou másla