uvařila 25. 7. 2013 21:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 7. 2013 21:14
mascarpone, káva espresso, vejce, cukr, borůvky, piškoty cukrářské, kakao hořké
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
Pěstovat se dá v čemkoli a kdekoli. Udělejte si minizahrádku ze starých nákupních tašek nebo z pytle od brambor
Provensálské koření: Do směsi stačí jen pět druhů bylinek, důležité je jejich správné usušení a uložení v dobře těsnících nádobách