uvařila 14. 10. 2016 16:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 10. 2016 16:37
plíce vepřové, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, máslo, mouka hladká, vývar, smetana, hořčice hrubozrnná, šťáva citronová, cukr
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
Vše pro hravé pečení s profesionálními výsledky!
Madame de Pompadour: Krále Ludvíka XV. rozmazlovala jídlem, on podle jejích prsou nechal navrhnout sklenky na šampaňské