uvařil 16. 5. 2015 12:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2015 12:34
rajče, cibulka jarní, tatarská omáčka, ředkvičky, petrželka zelená
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Koprové brambory: Levné jídlo z brambor voní anglickou slaninou a doplněné smetanovou omáčkou chutná božsky
Jídelníček kosmonautů: Od masové pasty v tubě po pizzu a létající pudink
Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou: Správně orestovaná cibule dodá typickou chuť, černé pivo zase výraznou barvu