uvařil 16. 5. 2015 12:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2015 12:23
brambory, pórek, voda, ředkvičky, mrkev, petržel, cibule, česnek, rajče, máslo, mouka hladká, kmín drcený, pepř, sůl, bujón zeleninový, máslo, žloutek, veka, mléko, sůl, polníček, tuk, pepř, česnek
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Liptovská pomazánka: Originální recept pochází z Rakouska a neobejde se bez kmínu, papriky a nakládaných okurek
Zahušťujeme bez mouky: Jde to bramborami, pohankou i ovocem!
Jak udělat slanou granolu: Skvěle se hodí na saláty, jogurty i zeleninové pokrmy. Je výživná a křupavá