uvařila 31. 12. 2012 13:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 12. 2012 13:41
mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, podmáslí, máslo, sůl, pepř, pórek, paprika čerstvá červená, klobása
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice