Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
medmic uvařil 14. 9. 2014 14:28 Dýňová polévka se smetanou a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medmic uvařil 14. 9. 2014 14:28 Dýňová polévka se smetanou a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co s přebytky úrody? Ovocné dřeně jsou skvělým letním osvěžením, potřebujete na ně jen dvě ingredience a hotové jsou za chvíli