uvařil 22. 3. 2021 07:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 3. 2021 07:42
uvařila 19. 4. 2013 09:08
uvařila 20. 2. 2013 19:13
alobal s masem uzavřeme do uzlíku,vložíme do papiňáku,po uvaření vytáhneme a nakrájíme na porce
uvařila 20. 2. 2013 19:13
maso z marinády osmahneme na másle,položíme na alobal,v pánvi převaříme zbývající suroviny a přilijeme k masu
uvařila 20. 2. 2013 19:13
část použitých surovin+naložené maso
uvařila 20. 2. 2013 19:12
příloha"Brambory z papiňáku"od isindy-Ivi díky:-)
uvařila 20. 2. 2013 19:12
detail
uvařila 20. 2. 2013 19:12
Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Ředkvičkové listy končí v koši neprávem. Jsou skvělé pro obohacení polévek a vyrobíme z nich i tohle skvělé pesto
Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Léto bez kocoviny zajistí retro Americká limonáda nebo nealko Piňa colada!