uvařila 18. 1. 2013 21:16
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2013 21:16
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
hřbet králičí, pepř, kmín celý, houska, mléko, hrášek, kapie žlutá, vejce, máslo, pepř, ořech muškátový, šunka, olej
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
Jídelní rozmary slavných: Herečka Jennifer Lopéz nesnáší lososa, ujíždí na čokoládových sušenkách a nikdy neodolá kuřeti v rýži
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť