uvařila 26. 5. 2010 16:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 5. 2010 16:30
těsto listové, mléko, cukr krupice, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, rum
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Domácí antibiotika podle našich babiček: Cibule a křen vás zachrání při rýmě i kašli
Coco Chanel věřila, že víno a kaviár ji udrží věčně mladou. Ujížděla na horké čokoládě a občas si dala francouzskou cibulovou polévku