uvařil 24. 8. 2016 18:17
V regionálnych receptoch kapustnice sú značné rozdiely. V každom kraji, údolí i dedine sa varí kapustnica trochu inak. Každý má tu svoju, každého ho je dobra , iný kraj , iný zvyk
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 8. 2016 18:17
V regionálnych receptoch kapustnice sú značné rozdiely. V každom kraji, údolí i dedine sa varí kapustnica trochu inak. Každý má tu svoju, každého ho je dobra , iný kraj , iný zvyk
zelí kysané, cibule, česnek, brambory, plecko vepřové, pečeně vepřová, houby čerstvé, houby sušené, koleno vepřové uzené, klobása uzená, slanina uzená, sádlo vepřové, pepř celý, koření nové koření, feferonka, paprika čerstvá červená, cukr, majoránka
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Tajemství „chytrých“ svačinek pro děti: Co by měli školáci jíst, aby jim to myslelo?