uvařila 25. 7. 2012 20:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 7. 2012 20:10
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Jak na sváteční svatomartinskou husu krok za krokem: Vláčnost masa zajistí pomalé pečení, křupavou kůrčičku pak mléko s medem
Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky