uvařil 7. 1. 2016 14:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 1. 2016 14:08
maso vepřové, cibule, česnek, hořčice dijonská, harissa, pepř citronový, vývar, omáčka sojová, omáčka worcesterová, mouka hladká, sůl, voda, sádlo
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Trápí vás špatné spaní a noční můry? Může za to i to, co jíte!
Španělská studená polévka gazpacho z rajčat příjemně osvěží i ochladí a s přidanými krutony i skvěle zasytí
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle