uvařila 24. 1. 2013 19:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2013 19:35
mouka hladká, droždí sušené, cukr moučkový, voda, kmín drcený, sůl, ocet, voda, sůl
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
10 jídel, která zvládnete levou zadní: Menu od polévky až po dezert nejen pro začátečníky
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Kuře pečené na kysaném zelí: Chutná jako kachna, není ale tak tučné a připravit ho snadno zvládne i začátečník