uvařil 5. 11. 2015 21:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 11. 2015 21:20
tlačenka, fazole červené ve slaném nálevu, cibule, rajče, kapie, feferonka, okurky sterilované, pažitka, majonéza, ocet, sůl, pepř
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
V Chorvatsku se na Štědrý večer se připravuje výborná polévka ze sušené tresky. Příprava je snadná, chuť fantastická
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Moučník, který má připomínat Ježíška v peřince. Znáte historii drážďanské štoly?