uvařil 28. 7. 2010 16:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 7. 2010 16:29
tvaroh měkký, vejce, sůl, cukr, mouka polohrubá, mléko, tuk na smažení, meruňky, voda, cukr, smetana ke šlehání
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Domácí majonéza podle Romana Vaňka: Olej a žloutky se lépe zpracovávají vychlazené, ostřejší šmrnc dodá worchestr i dijonská hořčice
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Peče celá země: Jak na dokonalý palačinkový dort? Porotci prozradili, co je zásadní