Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
mirca75 uvařila 12. 2. 2010 22:03 Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky 0 0 Okomentovat
Retro okénko: Rýžové Arizonky se vyrábějí už od 50. let 20. století a dětem chutnají dodnes. Připomeňte si s námi, jak vznikly
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka