uvařila 1. 11. 2016 13:42
Vídeňské šunkofleky se zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 11. 2016 13:42
Vídeňské šunkofleky se zelím
zelí bílé, cibule, slanina uzená, cukr krupice, těstoviny, ocet, kmín celý, paprika sušená sladká, vývar masový, sůl, pepř mletý, petržel
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Cibulový čaj je výborný domácí „lékař“ nejen na nachlazení. Jak jej správně připravit a co při tom (ne)dělat?
Dokonalé domácí kvašáky jsou českou variací na korejské pickles. Takhle snadno si je připravíte
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská