uvařila 2. 7. 2009 11:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2009 11:44
mouka hladká, cukr, cukr vanilkový, kypřící prášek do pečiva, vejce, olej, mléko, kakao, smetana ke šlehání, tvaroh, cukr, cukr vanilkový, ztužovač želatinový, voda, kompot višňový, želé dortové,
Jak si poradit, když vám při pečení chybí náčiní: Formičku nahradí lžička nebo panák, místo válečku poslouží láhev
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy
Císařský trhanec paní Columbové z Hliněné bašty je vylepšený rozinkami a skvěle chutná s borůvkovým žahourem